Ordfører i Kvinnherad: – Da sykehjemmet ble lagt ned, kom Stendi inn og rehabiliterte og satset. Dette er virkelig en god historie for oss og innbyggerne våre

Velferdsmiks
– Stendi sikret at bygget ikke ble stående ubrukt. De har rehabilitert og satset på stedet. De rekrutterer folk lokalt og leverer god kvalitet. Dette ble en utrolig god historie fra dag én, og det er tverrpolitisk godt forankret, sier ordfører Hans Inge Myrvold i Velferdsmiks-podkasten.

I denne episoden av Velferdsmiks-podkasten møter du ordfører Hans Inge Myrvold (Sp) i Kvinnherad kommune og regionleder Roy Mowatt i Stendi. Sammen har de fått til gode tjenestetilbud for innbyggerne i kommunen.

– Vi ble invitert til å satse i Kvinnherad og ble tatt godt imot, sier Mowatt.

Myrvold er glad for at det er tverrpolitisk godt forankret at Stendi nå har tatt over bygget.

– Stendi sikret at bygget ikke ble stående ubrukt. De har rehabilitert og satset på stedet. De rekrutterer folk lokalt og leverer god kvalitet. Dette ble en utrolig god historie fra dag én, og det er tverrpolitisk godt forankret, sier Myrvold i podkasten.

Lytt til episoden med Hans Inge Myrvold og Roy Mowatt via Spotify, Apple Podcast eller din foretrukne podkastspiller. Bare søk etter velferdsmiks. Du kan også bruke avspilleren nedenfor.